Dagens musikval ...

image5

Idag är det en ska dag ...

"It doesn't take a big man to knock somebody down, just a little courage to lift him of the ground"

Aftonbladet publicerar idag bilder på svårt misshandlade ungdomar som ett skräck exempel på vart ungdomsvåldet idag är på väg. Folk slåss, det har man alltid gjort det man nu menar är att våldet blir grövre och grövre vilket jag inte vet något om, men jag kan väll säga så här att våld finns och är till och med nödvändigt ibland. Jag tycker inte att man ska slå ner random folk på stan men jag anser att det finns berätigat våld.

Jag undrar dock alltid när jag läser om misshandelsfall i tidningar eller när det talas om dem på nyheterna, det jag undrar är hur oskyldiga är igentligen offren. När det handlar om "gäng" mot "gäng" våld så är väll offret antagligen medlem i antingen gäng ett eller två och är då redan från början med på spelets regler. Plus att personen i fråga säkert varit med och misshandlat andra personer innan, min fråga då är: förtjänar han inte att få ordentligt med stryk själv?

De som blivit så pass misshandlade att de hamnar på bladets löpsedlar lär ju knappast gå ut och slåss igen eller hur? Så varför inte bara banka skiten ur alla som är inblandade? Jag personligen skulle inte ha något emot att snöra på mig kängorna, ta på mig min harrington och banka skiten ur "Vasaboys" snorungar. Då kanske de skulle fatta något för de är ju trots allt människor där hjulet snurrar men hamstern är död vi pratar om. Fortfarande så har en ung man dött helt i onödan och om han var inblandad i gänget från Södertälje eller inte vet jag inget om men han var troligtvis inte helt oskyldig han heller, men man ska inte tala illa om de döda.

 Men om vi som nu vill bli av med våldsmakarna bara går ihop och spöar skiten ur dem så är ju det problemet ur världen, one for all, all for one, united we stand divided we fall osv osv.


Dagens musikval

image4

Dagens musikval

image3

"Samhället är inte sjukare än sin sjukaste invånare"

Efter en middag hos morsan med fin biff o gratäng så är jag nu hemma hos en kär vän och sysslar med vin kvinnor och sång (snarare öl fylla och otukt). Det jag funderat på i dag är inte mycket sov så länge jag kunde för ovanlighetens skull. Satt dock och diskuterade Michael Moores film sicko ett tag och jag kom fram till att borgar svinen som idag styr våran så kallade nation strävar efter en typ av sjuk vård som gynnar deras egna, det vill säga folk som har råd att betala.

Om jag hade tillgång till vapen av diverse skjutslag så skulle jag personligen inte tveka många sekunder innan jag satte en kula i skallen på herr Reinfelt, men man ska ju inte utöva våld i onödan och vi har trots allt bara 3 år kvar av skiten. Diskussionen hetade till lite när jag yttrade min förkärlek för ett socialistkt perspektiv på kriminalvården som jag nämnt i tidigare inlägg. Folk tycks anse att en fånge är en fånge och inte en människa vi ska rehabilitera vilken jag kan anse vara´mycket skummt, men folk har rätt till sina åsikter och jag tänker inte sträva efter att ändra dem.

Nu ska jag fortsätta med drickandet och i morgon bitti bär det iväg till sommar stugan för vinterstädning och det sista badet. Nu har min vän David en sak han vill lätta från sitt hjärta:

Åååååååååååå Öreeebrooooooooooo!!!!! SM-Guld 2008!

Dagens musikval ...

Go ANTI! Go ANTISOCIAL!

"Var finns den lagbok som är lika självklar för en man som det som står skrivet i hans hjärta?"

Hungerstrejkande fångar på säkerhetsanstalten på Kumla skär av sig örat och skär upp sina egna kroppar, slutar dricka vätska och strejkar i allmänhet´och den enda anledning som sägs finnas till detta är att de vill ha en kram. För det första så sitter man inte på säkerhetsanstalt om man inte räknas som rymningsbenägen plus att man redan är dömd för grov brottslighet. Självklart ska en fånge på en säkerhetsanstalt ha väldigt lite rättigheter och hållas mycket strängt men varför ska han inte få ha kroppskontakt med sin familj?

Kan man inte helt enkelt bara ge fångarna tillstånd att träffa anhöriga som prövats av kriminalvården och därefter fått tillstånd att träffa sin son, pappa eller man på säkerhetsanstalten. Om man då prövar besökaren och den bedöms som ofarlig för fången samt inte har något eget straffregister, eller en benägenhet till att hjälpa sin anhörig begå mer brott i fängelset så borde väll denna person kunna tillåtas kroppskontakt med fången. 

Sen för att försäkra sig om att det inte smugglas in otilåtna substanser, vapen eller meddelanden så är det väll bara att kroppsvisitera fången efter besöket. Då får ju fången kramas och umgås med sin familj på ett sätt som för hans situation jag anser är det närmast verkligheten man kan tillåtas komma. För att om fången någon gång skall anpassas till ett liv utanför murarna som en normal människa så tror jag att ett band till sin familj och sina barn kan hjälpa till att motivera till detta liv.  

"This is how to create an enemy. This is how to start a war!"

1. Skapa en fiende, detta kan ibland göras åt dig genom en handling mot dig som du vinklar till din fördel.

2. Se till att den fiende du väljer inte är lik dig på något sätt. Hitta stora skillnader och belys dessa som skeva och hemska saker t.ex: ras, språk, religion, matvanor, klädstil. Framhäv även starkt att din fiendes anhängare är blodtörstiga mördare som njuter av blod och smärta.

3. När dessa skillnader är fastställda fortsätt att förstärka dessa med information och propaganda som du själv hittar på och överdriver.

4. Se till att media sänder din information och ingen annans och framställer dig i så god dager som möjligt. Detta görs lättast med en finansiär som kan köpa in reklam och betala stora summor till kanalen i fråga. På detta sätt blir inte bara det statliga och redan medhållande mediet din vän utan även det vinst tänkade mediet.

5. Eliminera oliktänkade opinionsbildare och måla upp dem som förrädare, skapa sedan en Vi mot dem känsla och se till att det inte finns någon plats för oliktänkade. De som inte stödjer dig ska ses som förrädare inte bara av dig utan alla andra också.

6. Måla alltid upp fienden som ickehuman, ondskefull och som en mördaremaskin.

7.  Använd nationalistiska och religösa symboler och retorik för att stödja dina handlingar. Detta skapas lättast med tidningsrubriker i stil med "Fredsälskande styrkor mot förtryckarmakt". Ett annat alternativ är att använda flaggor.

8. Förklara dina handlingar med storslgna ordval som att  "Det är guds vilja" och se till att framhäva att din nation är "Välsignad" och "Rättvis" samt andra svulstiga propaganda meningar.

9. Se till att måla upp dina soldater som familjemänniskor med riktiga känslor och sina älskade på hemma plan. Se även till att klart framhäva att de bara gör sin plikt och egentligen inte alls vill ha nått med kriget ifråga att göra.

10. Skapa en atmosfär som andas rädsla och instablilitet, kom sen med påståendet att du och dina anhängare är de enda som kan skapa lugn hos befolkningen.

Känns strategierna igen? ... Bara kolla på hur USA behandlat både sitt kirg i Afghanistan och sina turer till Mellanöstern eller varför inte Moderaternas valkampanj "Moderaterna Sveriges nya arbetarparti". Vi är inte länderna vi bor i, vi är inte nationen vars flagga vajar utanför våra stadshus, vi är inte våran tro eller religion, vi är inte gudar, vi är inte vapen eller ammunition, vi är inte mördare, VÄGRA DÅ VARA ETT REDSKAP, VI ÄR ALLA MÄNNISKOR.

Jag kommer inte dö
Jag kommer inte döda
Jag kommer inte bli din slav
Jag kommer inte slåss i ditt slag
Jag kommer inte slåss för din girighet
Jah är inte din undersåte eller soldat
JAG ÄR EN MÄNNSKLIG VARELSE

RSS 2.0