Det var bättre förr ...

Det var bättre förr är i dagsläget mer sanning än någonsin, ungdomarna i detta land vi kallar sverige har aldrig mått så dåligt som de gör idag. Välfärdstaten som vi byggt upp under år efter år av arbetares svett släpper inte in den yngre generationen och det passar de som sitter på kapitalet mycket bättre att ungdomarna är upptagna med att vara arbetslösa och deprimerade. En kuvad generation gör inte uppror, de bryr sig inte om vad som händer och sker i samhället och stör då inte heller högerns frammarsch genom sverige.

Det socialistiskt uppbyggda Sverige med världens mest perfekta sociala skyddsnät (om man får tro på de människor som får synas i media) klarar alltså inte av att ta hand om sina ungdomar. Skolresultaten sjunker, vi har en av världens högsta självmordsprocent, en av tre unga tjejer lider av oro eller ångest, en av fem unga killar har samma symptom. Arbetslösheten sjunker säger vår regering men den fortsätter trots det att stiga bland de yngre. Är det så enkelt att den yngre generationen som jag själv tillhör är för lat? Har vi fått allt serverat på silverfat under våra liv så att de minsta av problem krossar oss? Är vi helt enkelt mycket vekar än våra föräldrar och framförallt skulle jag väll säga morföräldrar?

Man vill inte jobba man vill vara känd, man vill inte skita ner sig man vill gå på ansiktsbehandling, man vill inte jobba hårt man vill tjäna pengar, man vill springa på fest varje kväll, gå på massage på dagen och äta brunch på valfritt jävla rikemanshak. Man ska helt enkelt vara född med pengar eller så är man inget värd ...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0